Aerauliqa TEINX-100 inox védőrács

Részletes leírás

INOX VÉDŐRÁCS

 

A légtechnikai rendszer kilépő vagy belépő oldali végpontjának egyik lehetséges eleme, rovarvédelemmel szerelve. Megvédi a rendszert a külső hatásoktól, időjárásálló kivitel. 100 mm átmérővel rendelkező légtechnikai csőrendszerhez illeszthető. A csőcsalakozásának oldalán elhelyezett rugalmas rögzítőelemek egyszerű és gyors telepítést, szoros illesztést tesznek lehetővé. A termékhez gyárilag biztosított kiegészítő elemek az esetleges kondenzáció során kialakuló nedvesség szakszerű kivezetését biztosítják, így az épület külső homlokzata megkímélhető lehet a kondenzvíz okozta elszineződéstől.

A termék kiválóan alkalmzaható szellőztető ventilátorok, központi szellőztetési megoldások és páraelszívók telepítése esetén.

 

Anyagarozsdamentes acél (INOX)

5 290 Ft
db
Saját raktárunkban
Telephelyünkön azonnal átvehető termék H-P: 8-16-ig (munkanapokon). A raktárunkban elérhető termékek házhozszállítását általában 1-2 munkanapon belül tudjuk biztosítani.
Összehasonlítom más termékekkel
Tulajdonságok
000630
5999531598689
1 db
Rácsok / zsaluk
100 mm
Inox
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.