Ajánlatkérés telepítésre

Több mint 25 éves légtechnikával kapcsolatos tapasztalataink alapján, sajnos azt tapasztaljuk, hogy a Magyarországon telepített légtechnikai rendszerek jelentős része szakszerűtlenül kerül telepítésre. A hatékony szelőztetéshez elengedhetetlenül fontos, a készülék helyes kiválasztása mellett annak szakszerű telepítése, üzembehelyezése és karbantartása.

 

A szakszerű telepítés alatt értjük például: a szellőzési rendszer megfelelő elhelyezését és bekötéshez szükséges légtechnikai elemek megfelelő kiválasztását és azokkal történő kivezetését.

 

Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk  az általunk forgalmazott ipari, nagykonyhai és hővisszanyerős rendszerek felszerelését, szakszerű üzembehelyezését, megtervezését és teljeskörű kivitelezését. Amennyiben  szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot a lenti, "ajánlatot kérek gombra" történő klikkeléssel és az elérhető kérdőív kitöltésével.

 

ajánlatkérés
Letöltöm a telepítési árlistát

 

Kijelentjük, hogy a szerelési, beüzemelési munkáink során a vonatkozó jogszabályban, nemzeti szabványban, hatósági előírásban foglaltakat betartjuk, azoktól el nem térünk. Továbbá minden esetben a megrendelő érdekeit szem előtt tartva a lehető legköltséghatékonyabb megoldást javasoljuk.
 

Az esetleges hibás és/vagy hiányos megrendelői tájékoztatás okán előforduló hibás, hiányos, vagy  szabálytalan teljesítésért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Kivitelező szakembereink mindegyike rendelkezik az előírt szakmai végzettséggel. Cégünk 25 000 000 Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezik az alábbiakban felsoroltak szerint:

  • Tevékenységi felelősségbiztosítás

  • Munkáltatói felelősségbiztosítás

  • Termék felelősségbiztosítás

  • Szolgáltatói felelősségbiztosítás

 

Ventilátorok bekötése

Az általunk forgalmazott háztartási ventilátorok (fürdőszobai ventilátorok kivételével) mellett ipari és tetőventilátorokat, hővisszanyerős szellőztető berendezéseket és komplett szellőztető rendszereket is telepítünk. Szakembereink több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a légtechnikai munkálatok területén. A telepítési szolgáltatásunkat Budapesten és Pest megyében veheti igénybe. A kapott tervrajz alapján készítünk egy ingyenes árajánlatot tájékoztató jelleggel. Ezt követően készítjük el a helyszínen a pontos és részletes árajánlatot, felmérés alapján.

 

Bekötési szempontok fürdőszobai és mellékhelyiség szellőztetése esetén

Amikor szellőztető rendszert vagy valamilyen típusú ventilátort szeretnénk otthoni vagy akár ipari környezetbe telepíteni, akkor néhány fontos szempontot vegyünk figyelembe. Mérjük fel a helyiség méretét, ahova be szeretnénk kötni a berendezést. Fontos, hogy a ventilátor teljesítménye, légszállítási paraméterei ehhez igazodjon, hiszen csak így érhető el a megfelelő szellőztetés. Nézzük meg azt, hogy az elszívott levegőt milyen módon van lehetőség kivezettetni a szabadba, ill. biztosított-e a megfelelő légutánpótlás. Tisztázzuk le még az elején az elektromos illeszthetőség kérdését, és hogy milyen műszaki adatokkal rendelkező rendszert szeretnénk használni. A legtöbb készülékhez extra funkciókat (pl. páraérzékelés, mozgásérzékelés, utószellőztetés, 24/24 órás extra csendes alapszellőztetés, stb.) is tehetünk. Gondoljuk át ezek közül mire van szükségünk. Párásodásra hajlamos helyiségekben a páraérzékelő funkció lehet ezek közül a leghasznosabb. Mindenképp érdemes ezeket a lehetőségeket átgondolni, szakértő kollégáinkkal egyeztetni a vásárlás előtt, hiszen egy ilyen berendezéssel hosszútávra, évekre tervezünk.

 

Tetőventilátorok, tetőszellőzők

Arra is van megoldásunk, amikor a szellőztetés oldalfalon keresztül nem valósítható meg. A tetőventilátorok és a tetőszellőzők ferde és lapostetőn helyezhetőek el, típustól függően. A különbség annyi, hogy a tetőventilátorok motorral vannak felszerelve, míg a tetőszellőzők nem. Utóbbiak az elhasznált levegő elvezetését és/vagy a frisslevegő utánpótlását tudják biztosítani meglévő gépi szellőztetés (pl. központi szellőztető rendszer, páraelszívó, stb.) esetén. A tetőventilátorokban pedig az a nagyszerű, hogy akár egy teljes épület extra csendes szellőztetésére képesek, köszönhetően annak, hogy a ventilátor egység működéséből adódó zaj, szakszerű telepítés esetén, az épületen belül nem, vagy alig lesz észrevezető.

 

Hővisszanyerős szellőztetők

Ennek a szellőztetési módnak két fő változatát találja meg kínálatunkban. Az egyhelyiséges (decentralizált) vagy a központi (centralizált) hővisszanyerős szellőztetés. Az egyhelyiséges esetében egy-egy általános felhasználási célú helyiségnek (nappali, háló, gyermekszoba, dolgozószoba) a szellőztetését tudjuk biztosítani, míg a központi változattal az épület teljes területét el tudjuk látni friss levegővel. Mindkét megoldás hatékony és energiatakarékos megoldást kínál, hőenergia visszanyerés mellett.

 

Ipari ventilátorok

Széles területen alkalmazhatóak. Meg tudjuk vele oldani az általános szellőztetést, a füstelszívást, a forró levegő mozgatását, de használhatjuk professzionális konyhai elszívásra vagy akár a parkolóházak légcseréjét is biztosíthatjuk így. Egyes modellek a lakossági környezetben is kitűnően megállják a helyüket.  

 

ajánlatkérés