Rólunk

A weboldal üzemeltetője a Multikomplex Budapest Kft. egyik meghatározó profilja a légtechnikai termékek forgalmazása, több mint 20 éve. Bízunk benne, hogy az általunk kizárólagosan képviselt gyártók összességükben minden igényt kielégítenek, ami a légtechnikai megoldásokkal kapcsolatban felmerülhet: Rendkívül széles típusválaszték áll rendelkezésre, legyen szó háztartási vagy ipari ventilátorokról, ill. azok tartozékairól. Több mint 8000-féle ventilátor, hővisszanyerős készülék és légtechnikai tartozék található meg weboldalunkon, európa- és világszinten magasan jegyzett gyártók kínálatából. Az egyik ilyen gyártó  az energiatakarékos és magas hatásfokú szellőztetési megoldások terén élenjáró AERAULIQA.

 

 

Bemutatkozik az AERAULIQA az 1960-as években alapított ELTA csoport tagja.

Az olaszországi Aerauliqa Srl. vállalat működésének célja lakóépületben, kereskedelmi valamint ipari környezetben alkalmazható szellőztető egységek fejlesztése, gyártása és forgalmazása, valamint energiatakarékos, hővisszanyerős készülékek és egyéb légtechnikai megoldások bármely beltéri környezetbe.

 

Saját mérnökcsapat
Az Aerauliqa saját ventilátorfejlesztő és tervező mérnökcsapata folyamatosan azon dolgozik, hogy az Aerauliqa által gyártott termékek
bármilyen környezetbe beépíthetők és belsőépítészeti kialakítással harmóniába hozhatók legyenek. A beltéri levegő minősége áll tevékenységük középpontjában, hiszen ez egészségre is jótékony, kiegyensúlyozó hatással bír, miközben hozzájárul a mai modern életvitel intenzív igénybevételének való megfeleléshez.

Formatervezés

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelölik a gyártó útját. Az új szellőztető egységek töretlen és precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissítésre kerül a gyártó katalógusa, jövőbe mutató megoldásokkal.

Olaszországi tervezés és gyártás
A szellőztető berendezések gyártása Olaszországban, a legújabb biztonsági és termelési szabványok szigorú betartása mellett zajlik. Az összes termékre automatikusan rányomtatott „biztonsági teszt” matrica csak abban az esetben kerül előállításra, ha az összes ellenőrző paraméter megerősítésre került: az összes adat egy elektronikus vezérlő rendszerbe kerül betáplálásra, amelyben szükség esetén elérhetővé válnak a rögzített értékek.

 

Versenyképesség
A gyár büszke arra, hogy közvetlen csatornán keresztül érintkezik vásárlóikkal. Vevők gyorsan és könnyen juthatnak műszaki segítségnyújtáshoz, vásárlást megelőző és követő támogatáshoz, akár terméket rendelnek meg, akár rendelés elérhetőségéről kapnak információt. Gyártó vállalatként vevők számára versenyképes árakat, gyors válaszokat és érdemi tudásbázist tud nyújtani.

Minőségbiztosítás
Az Aerauliqa folyamatos monitorozást biztosító minőségbiztosítási rendszerrel bír, melynek legfontosabb célkitűzése a késztermékek elektromos, érintésvédelmi biztonsága. Belső laboratóriuma az IEC OD 2048-as (CTF1-es szintű) működési dokumentációjának megfelelő TÜV Rheinland akkreditációval bír.

 

 

A széleskörű termékpalettához kapcsolódva, megfelelő szolgáltatásokkal, szaktanácsadással is állunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére. 4.000 m2 saját tulajdonú ingatlannal rendelkező telephelyünkön található meg irodánk, bemutatótermünk, és raktárunk, amely a 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. szám alatt található.