AERAULIQA Quantum MX-100

Részletes leírás

Az Aerauliqa MX szellőztető ventilátorok formatervezett kialakítással, törés- és UV álló ABS műanyagból készült házzal és előlappal rendelkeznek. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest rendkívül alacsony zajszint (beállítástól függően: 9 .. 32 dB között) jellemzi.


Magas hatásfokú szénkefe nélküli EC motorral, túlmelegedés elleni védelemmel, zárt, kiváló minőségű, gondozásmentes gördülőcsapágyazással rendelkezik. Kialakításának köszönhetően folyamatos és szakaszos üzemeltetésre egyaránt alkalmas. Alacsony teljesítményfelvétele (akár 1,5 W) alkalmassá teszi a készüléket az energiatakarékos szellőztetés kialakítására. Három egyedileg beállítható segességfokozat áll rendelkezésre (Multi-speed) a különféle szellőztetési igényeknek való megfelelés érdekében. A beállításokat az előlap mögött elhelyezett 7 szegmenses kijelzővel rendelkező kezelőfelület segítségével lehet elvégezni.


- alacsony (háttér) fokozatok: 0 ... 47 m3/h között 6 fokozatban állítható érték. A 0 feletti érték egyikének kiválasztása esetén az alapfokozat folyamatos szellőztetést biztosít, rendkívül csendes és energiatakarékos működés mellett. 

 

- közepes fokozatok: 22 ... 90 m3/h között 8 fokozatban állítható érték. Magas páratartalom esetén automatán a beállított értéknek megfelelő szellőztetési fokozatra kapcsol a ventilátor. Az utószellőztetéső idő (késleltett leállás vagy alapfokozatra történő átállás) ennek a fokozatnak a beállításai szerint szellőztet. 

- maximális fokozat
29 ... 90 m3/h között 6 fokozatban állítható érték.külső kapcsoló (pl. villanykapcsoló, külön a ventilátor számára telepített kapcsoló) vagy külső szenzor aktiválhatja ezt a fokozatot.

 

Timer funkció: a ventilátor késleltetett leállását vagy alapfokozatra történő átállását teszi lehetővé minimum 3 perc közepes fokozaton történű működést követően. Fokozatmentesen beállítható a kívánt utószellőztetési idő 0-25 perc között. Ez a típus rendelkezik beállítható automata utószellőztető funkcióval is, amely a közepes fokozat működési idejétől függően határozza meg a késleltetett leállás vagy az alapfokozatra tüörténő átállás időtartamát. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelységek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén. 

 

A páratartalom intelligens szabályozása és a ventilátor működéséhez igazodó lefutási időzítő a felhasználó szokásaihoz biztosítja a legmagasabb szintű akusztikai komfortot, különösen éjszaka.


A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.

49 990 Ft
39 362 Ft + ÁFA
db
A termék várható beérkezése: 2023-01-30
Rendelésre
Díjmentesen kiszállítjuk
Összehasonlítom más termékekkel
Tulajdonságok
004635
8058647114002
2 év
100 mm
90 m3/h
igen
oldalfalra, mennyezetre, ablakba (opc. tartozékkal)
20 m3-ig
< 17 m3 (6 m2)
40 dB(A) alatt
9...32 dB (A)
páraérzékelés és késleltetett leállás
axiális
Multi-speed
design
Fehér (ral9010)
nincs
nem
nem
nem
0.6 kg
1.5 - 5 W
Ip-x4
nem
230 V
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.