Aerauliqa QD-100T BB

Részletes leírás

Az Aerauliqa QD szellőztető ventilátorok formatervezett kialakítással, törés- és UV álló ABS műanyagból készült házzal és előlappal rendelkeznek. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest alacsonyabb zajszint (26 dB) jellemzi. Előlapja könnyen, szerszámok nélkül levehető, így a ventilátor gyorsan és egyszerűen tisztítható.

 

A beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, mérsékelhető a hideg levegő beáramlása a szellőzeztett helyiségbe. A pillangószelep rugó nélküli kialakítása alacsonyabb áramlási és nyomásveszteséget eredményez a még hatékonyabb működés érdekében. Amennyiben az adott telepítési körülmények között nincs rá szükség, a még alacsonyabb zajszint érdekében ventilátorból könnyen, szerszámok nélkül kivehető.


A készülékbe beépített magasminőségű, 30 000 üzemórára tervezett gördülőcsapágyazás hosszú élettartamot biztosít, valamint lehetővé teszi az oldalfalon és a mennyezeten történő telepítést egyaránt. 


Timer funkció: a ventilátor kapcsolójának lekapcsolásakor a szellőztetés nem kapcsol le azonnal, csak néhány perccel később. A késleltetett lekapcsolás (utószellőztetési idő) 1-25 perc között állítható be a felhasználói igényeknek megfelelően. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet mellékhelységek, illetve mellékhelyiséggel kombinált fürdőszobák szellőztetése esetén. 

 

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik. 

 

Visszacsöpög a pára a ventilátoron keresztül? Ázás nyomai láthatók a ventilátor környezetében? Ezek elkerülése érdekében olvassa el a védelem a kondenzáció ellen cikkünket!

15 990 Ft
db
Saját raktárunkban
Telephelyünkön azonnal átvehető termék H-P: 8-16-ig (munkanapokon). A raktárunkban elérhető termékek házhozszállítását általában 1-2 munkanapon belül tudjuk biztosítani.
Díjmentesen kiszállítjuk
Összehasonlítom más termékekkel
Tulajdonságok
PQD0001Q
8058647110837
2 év
100 mm
83 m3/h
igen
oldalfalra, mennyezetre, ablakba (opc. tartozékkal)
20 m3-ig
< 17 m3 (6 m2)
30 dB(A) alatt
26 dB (A)
késleltetett leállás
axiális
1
design
Fehér (ral9010)
beépített visszaáramlásgátló
nem
nem
nem
0.9 kg
8 W
Ip-x4
nem
230 V
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.