Aerauliqa TRM-150 ISO

Részletes leírás

Hangcsillapított kivitelű, kültéren elhelyezhető védőrács.
Alkalmazásával jelentős mértékben csökkenthető kültérről beszűrődő zaj az oldalfali kapcsolattal rendelkező légtechnikai rendszerek, pl. hővisszanyerős- és hagyományos szellőztető készülékek, légbevezető elemek vagy páraelszívók kivezetései esetén. A belső felületen elhelyezett  speciális hangelnyelő anyag tűzálló, magas hangcsillapítási tulajdonságokkal rendelkező, gondozásmentes anyagból készült. A külső burkolat porfestett alumíniumlemez, amely időjárásálló és esztétikus megoldást biztosít a külső oldalfalon. Kialakítása lehetővé teszi a hagyományos oldalfalra történő felszerelés mellett a részben süllyesztett installációt is. A rovarok elleni védelmet a benne elhelyezett, tisztítható rovarháló teszi lehetővé.

 

Hangcsökkentési index - Dnew: 45 dB(A)

Méretek:
Szélesség: 250 mm
Magasság: 312 mm
Mélység: 120 / 85 mm (normál / süllyesztett telepítés)

 

31 990 Ft
db
Saját raktárunkban
Telephelyünkön azonnal átvehető termék H-P: 8-16-ig (munkanapokon). A raktárunkban elérhető termékek házhozszállítását általában 1-2 munkanapon belül tudjuk biztosítani.
Díjmentesen kiszállítjuk
Összehasonlítom más termékekkel
Tulajdonságok
005095
5999531609293
1 db
Rácsok / zsaluk
150 mm
Fehér
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.