Aerauliqa QBX 125 AC 3V

Részletes leírás

Az Aerauliqa QBX szellőztető ventilátorok segítségével rendkívül csendes szellőztetés valósítható meg azáltal, hogy az egység  nem a szellőztetett helyiség falsíkjában vagy mennyzetén kerül elhelyezésre. Általában álmennyezet felett, padlástéren, vagy egyéb olyan helyen javasolt a beépítése, ahol a ventilátor működésből eredő zajszint kevésbé zavarja a felhasználót. A hangszigetelt kialakítású horganyzott acéllemez ventilátorház RAL 9010-es (tiszta fehér) szinterezésű, az abban elhelyezett ventilátor egység hosszú élettartamú, gondozásmentes gördülőcsapágyazással és beépített hővédelemmel rendelkezik. A készülék felső fedele könnyen eltávolítható, amely megkönnyíti a ventilátor tisztításátt, karbantartását.

Hosszabb csőszakaszokon keresztül történő szellőztetésre tervezve, magas hatékonyságú, hátrahajló lapátozású radiális járókerékkel
A három sebességi fokozat SEL-3V tipusú külső szabályzóegységgel elérhető.

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.

 

103 990 Ft
db
Rendelésre
Díjmentesen kiszállítjuk
Összehasonlítom más termékekkel
Tulajdonságok
PBX00001
8058647114934
2 év
nem
125 mm
355 m3/h
48/51/63 W
3
radiális
nincs
csőközbe
34/38/41 dB (A)
Ip-x2
Fehér
9.5 kg
230 V
igen
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.