Mit érdemes tudni az Aerauliqa márkáról?

Az olaszországi Aerauliqa Srl. vállalat működésének célja lakóépületben, kereskedelmi valamint ipari környezetben alkalmazható szellőztető egységek fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

 

Ventilátorfejlesztő és tervező kapacitása egyesíti a formát a funkcióval. A készülékek bármilyen környezetbe beépíthetők, belsőépítészeti kialakítással harmóniába hozhatók. A beltéri levegő minősége áll tevékenységük középpontjában, hiszen ez egészségre is jótékony, kiegyensúlyozó hatással bír, miközben hozzájárul a mai modern életvitel intenzív igénybevételének való megfeleléshez.

 

Formatervezés

 

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli a gyártó útját. Az új szellőztető egységek töretlen és precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissítésre kerül a gyártó katalógusa, jövőbe mutató megoldásokkal.

 

Gyártás

 

A szellőztető készülékek gyártása Olaszországban, a legújabb biztonsági és termelési szabványok szigorú betartása mellett zajlik. Az összes termékre automatikusan rányomtatott „biztonsági teszt” matrica csak abban az esetben kerül a termékre, ha az összes ellenőrző paraméter megerősítésre került: az összes adat egy elektronikus vezérlő rendszerbe kerül betáplálásra, amelyben szükség esetén elérhetővé válnak a rögzített értékek.

 

Versenyképesség

 

A gyár büszke arra, hogy közvetlen csatornán keresztül érintkezik vásárlóikkal. Vevők gyorsan és könnyen juthatnak műszaki segítségnyújtáshoz, vásárlást megelőző és követő támogatáshoz, akár terméket rendelnek meg, akár rendelés elérhetőségéről kapnak információt. Gyártó vállalatként vevők számára versenyképes árakat, gyors válaszokat és érdemi tudásbázist tud nyújtani.

 

Minőségbiztosítás

 

Az Aerauliqa folyamatos monitorozást biztosító minőségbiztosítási rendszerrel bír, melynek legfontosabb célkitűzése a késztermékek elektromos, érintésvédelmi biztonsága. Belső laboratóriuma az IEC OD 2048-as (CTF1-es szintű) működési dokumentációjának megfelelő TÜV Rheinland akkreditációval bír.

osmrtnice smrtovnice

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)