VISSZA A KATEGÓRIÁKHOZ

Egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztetés

SZŰRŐ
Átmérő:

Aerauliqa
Az Aerauliqa ventilátorok és szellőztetők gyártása Olaszországban történik a létező legmagasabb fokú precizitással. A gyártás során minden szigorú termelési szabványnak és a legújabb biztonsági szabályok betartásának eleget tesznek. Az Aerauliqa berendezései prémium termékek, és igyekszünk ezeket a létező legjobb áron kínálni. Háztartási és ipari ventilátorokat is megtalál kínálatunkban, melyek a maximális hatékonyság mellett kreatív, ötletes formatervvel büszkélkedhetnek. Mindemellett az Aerauliqa folyamatosan törekszik a piaci igények kielégítésére, miközben új funkciókat és fejlesztéseket visznek a ventilátoraikba.

 

Egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztetés

Az egyhelyiséges készülékekkel egy-egy külön beltéri területet pl. szobát vagy termet szellőztethetünk. Előnyei közé sorolhatjuk, hogy nincs szükség a lakótér teljes csövezés kialakítására. Üzembehelyezése kimondottan egyszerű, legyen szó új vagy hagyományos építésű lakásról/házról.  
 

Azok az egyhelyiséges hővisszanyerő egységek, amelyek folyamatos működést biztosítanak, a beltérből szívják el a levegőt, és annak a hőenergiáját adják át a beérkező friss levegőnek. Ezzel rengeteg energiát és pénzt tudunk megspórolni magunknak hosszútávon, úgyanis nem kell télen visszafűteni a szellőztetni kívánt helyiséget. Energiatakarékosságát csak fokozza a benne található hosszú élettartamú EC motor, amely a zajmentes üzemeltetést biztosítja.
 

Nem kell hozzá külön kapcsoló, hiszen a mágneses fali tartóval felszerelt távvezérlő a szellőztetőhöz jár. A távvezérlő segítségével lehet a légáramlás irányát, tehát az elszívást és a befúvást beállítani. Itt tudjuk ki-be kapcsolni a készüléket és állítani a sebesség fokozatot.
 

Érdemes hővisszanyerő berendezéseink közül a PRO típust választani, ugyanis ez egy külön zajcsökkentett külső eresz elemmel rendelkezik, ezzel is csökkenteni tudjuk a kintről beszűrődő zajt. Olyanoknak lehet jó választás a PRO változat, akik forgalmasabb helyen laknak, például a belvárosban vagy egy forgalmas kereszteződés mellett. Nem csak otthon alkalmazhatjuk, hanem irodákban vagy ipari létesítményekben is.
 

A szellőztetés jótékony hatásai

A szellőztetés komfort érzetünkre és az egészségünkre hatalmas pozitív hatást gyakorol. A nem megfelelő légcsere esetén súlyos egészségügyi problémákat okozhatunk magunknak és a velünk élőknek. A gépi szellőztetés előnyei közé sorolhatjuk a folyamatos és a különálló levegőcserét, ami biztosítja a radon szint csökkenését, a penész kialakulásának megelőzését, illetve kordában tarthatjuk a páratartalmat. A feldúsult párás levegő penészesedéshez vezet, ami számos légúti és egyéb megbetegedés melegágya lehet. Az allergiásoknak és a légzőszervi betegségekkel küzdőknek olyan beltéri levegőt teremthetünk a szellőztetőkkel, ami megfelelő a számukra.

Sokkal komfortosabb egy olyan épületben tartózkodni, ahol nincsenek légáramlatok, beltéri szagok. A szellőztető rendszerek használatával elkerülhetjük a beszökő rovarokat, bogarakat, és a kültéri zajokat is megszüntethetjük.

osmrtnice smrtovnice

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)