VISSZA:

Aerauliqa QcMEV 125 HY

Cikkszám:
001514
Gyártó:
Aerauliqa
Átmérő:
125 mm
Feszültség:
230 V
Teljesítmény:
4-36 W
Légszállítás (max.):
130-380 m3/h
Zajszint:
27-42 dB(A)
Tömeg:
6,5 kg
Szín:
fehér
Garancia:
2 év garancia
134 990 Ft
díjmentes kiszállítás
raktáron
szaktanácsadás
telepítés
Leírás

EC változat: Energiatakarékos, csendes és széles tartományban szabályozható brushless motorral szerelt kivitel.  


Az Aerauliqa QcMEV központi szellőztető ventilátor egyszerre több, maximum négy helyiség (pl. fürdőszoba, mellékhelyiség, mosókonyha, kamra) szellőztetésére alkalmas. Segítségével rendkívül csendes szellőztetés valósítható meg azáltal, hogy az egység  nem a szellőztetett helyiség falsíkjában vagy mennyzetén kerül elhelyezésre. 
Általában álmennyezet felett, padlástéren, vagy egyéb olyan helyen javasolt a beépítése, ahol a ventilátor működésből eredő zajszint kevésbé zavarja a felhasználót. A hangszigetelt kialakítású horganyzott acéllemez ventilátoház RAL 9010-es (tiszta fehér) szinterezésű, az abban elhelyezett ventilátor egység hosszú élettartamú, gondozásmentes gördülőcsapágyazással és beépített hővédelemmel rendelkezik. A készülék felső fedele könnyen eltávolítható, amely megkönnyíti a ventilátor tisztítását, karbantartását.

 

Hygro funkció: a beépített páraérzékelő egység 15%-kal megemeli a ventilátor teljesítményét, amennyiben a helyiség páratartalma a megengedett küszöbértéket meghaladja.


Hosszabb csőszakaszokon keresztül történő szellőztetésre tervezve, magas hatékonyságú, előrehajló lapátozású radiális járókerékkel
A ventilátor teljesítménye (ezzel együtt a légszállítása és a zajszíntje) a felhasználói igényeknek megfelelően, széles tartományban állítható Aerauliqa
CTRL-M tipusú külső szabályzóegységgel (opcionálisan rendelhető tartozékkal).

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.

 

  

Elérhető méretek:

- 80 mm

- 125 mm


Elérhető színek:

- Fehér

 

Letölthető dokumentumok


Használati útmutató
Méretrajz

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)