VISSZA:

Aerauliqa AIRQURE p1-H légbevezető ventilátor előfűtővel

Cikkszám:
004570
Gyártó:
Aerauliqa
Átmérő:
125 mm
Feszültség:
230 V
Teljesítmény:
3,7 - 400 W
Légszállítás (max.):
61 - 216 m3/h
Zajszint:
14 - 43 dB(A)
Tömeg:
8,3 kg
Szín:
fehér
Garancia:
2 év garancia
256 990 Ft
díjmentes kiszállítás
raktáron
szaktanácsadás
telepítés
Leírás

P1-H változat: Elektromos előfűtővel szerelt ventilátor, a légutánpótlás során bevezetett levegő előmelegítésére.  


Légutánpótlásra, tervezett szellőztető egység, amelynek célja a friss, tiszta és szűrt levegő bejuttatása a lakásba. A lakás megfelelő szellőztetése, az elhasznált levegő elvezetése csak abban az esetben tud hatékony lenni, ha a lakás légutánpótlással is rendelkezik! Padlóra és mennyezetre történő felszerelésre egyaránt alkalmas. Álmennyezet felett, padlástér hőszigetelt környezetében vagy gépészeti helyiségben javasolt a beépítése

 

Az Aerauliqa Airqure szellőztető ventilátorok segítségével rendkívül csendes szellőztetés valósítható meg azáltal, hogy az egység  nem a szellőztetett helyiség falsíkjában vagy mennyzetén kerül elhelyezésre. Hangszigetelt kialakítású horganyzott acéllemez ventilátoház RAL 9010-es (tiszta fehér) szinterezésű, az abban elhelyezett ventilátor egység hosszú élettartamú, gondozásmentes gördülőcsapágyazással és beépített hővédelemmel rendelkezik. A készülék felső fedele magas minőségű ABS műanyagból készült, amely könnyen eltávolítható, így megkönnyíti a ventilátor tisztításátt, karbantartását.

Hosszabb és rövidebb csőszakaszokon keresztül történő szellőztetésre egyaránt alkalmas, magas hatékonyságú, előrehajló lapátozású, dinamikisan kiegyensúlyozott radiális járókerékkel rendelkezik. 
A készülék külső, mosható előszűrővel rendelkezik, amely szerszámok nélkül könnyen eltávolítható (mágneses kivitel). Az egységen belül G4-es porszűrő került elhelyezésre alapfelszereltségkéntA termékhez opcionálisan rendelhető Aerauliqa IAQ szűrő is, amely PM 2.5 -es minősítéssel rendelkezi, azaz a levegőben megtalálható szennyeződéseket 2,5 mikron méretig képes kiszűrni. Az IAQ szűrő alkalmazása véd az egészségügyi szempontból legveszélyesebb méretű finom por szennyezés épületbe jutásától. Kiszűri a levegő gázolaj részecskéit, valamint mérsékelni tudja a szagok, füstök és gőzök bejutását a szellőztetni kívánt területre.

A termék csomagolásában egy kiváló minőségű mennyezeti diffúzor és egy 2,5 m-es flexibilis légtechnikai cső (2 db rögzítőbilinccsel) is megtalálható tartozékként.

A ventilátor teljesítménye (ezzel együtt a légszállítása és a zajszíntje) a felhasználói igényeknek megfelelően, széles tartományban állítható a ventilátor beépített szabályzóegységével. 

 

Kialakításának köszönhetően folyamatos és szakaszos üzemeltetésre egyaránt alkalmas. Alacsony teljesítményfelvétele (akár 3,7 Watt) alkalmassá teszi a készüléket az energiatakarékos szellőztetés kialakítására. Több sebességfokozat áll rendelkezésre a különféle szellőztetési igényeknek való megfelelés érdekében:

alacsony (háttér) fokozatok: 8 érték (61, 76, 90, 104, 119, 133, 148, és 162 m3/h) közül lehet választani. A kiválasztott alapfokozat folyamatos szellőztetést biztosít, rendkívül csendes és energiatakarékos működés mellett. 

maximális fokozat: 2 érték (180 és 216 m3/h) amelyet külső kapcsoló (pl. Aerauliqa CTRL-P1) segítségével elérhető, a felhasználó által kapcsolható fokozat. 

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.

Letölthető dokumentumok


Használati útmutató
Méretrajz

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)