Aerauliqa Termékkörök

Ismerje meg az Aerauliqa márka széles termékpalettáját!

Központi
hővisszanyerős szellőztetés

A teljes épület hatékony szellőztetését biztosító készülékek, hőenergia visszanyeréssel. Alkalmazásukkal energiatakarékos, por, pollen és egyéb szennyezőanyagoktól mentes szellőztetés alakítható ki, télen alacsonyabb fűtési-, nyáron alacsonyabb hűtési költségek, mellett.


Megnézem

Egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztetés

Az épület egy-egy helyiségének (pl. nappali, hálószoba, gyermekszoba, dolgozószoba) hatékony szellőztetését biztosító készülékek, hőenergiavisszanyeréssel. Alkalmazásukkal energiatakarékos és pormentes szellőztetés alakítható ki, télen alacsonyabb fűtési-, nyáron alacsonyabb hűtési költségek, mellett.


Megnézem

Szenzorok
és szabályzó elemek

Alkalmazásukkal a felhasználói igények szerinti szellőztetés valósítható meg, az épület és a környezeti változók figyelembevétele mellett.  A szellőztető rendszer működésének finomhangolását teszi lehetővé, központi és egyhelyiséges szellőztetőrendszerek esetén egyaránt.


Megnézem

Csövek, idomok, osztó- és végelemek, stb.

A központi szellőztető készülékek és a szellőztetni kívánt helyiségek közötti összeköttetésének kialakítását teszik lehetővé. Az egyszerűen és sokoldalúan felhasználható rendszerelemek szakszerű telepítést biztosítanak.


Megnézem

Háztartási szellőztető ventilátorok

Egy vagy több helyiség folyamatos vagy szakaszos szellőztetésére alkalmas ventilátorok, fürdőszobák, mellékhelyiségek, mosókonyhák, pincék és egyéb helyiségek hatékony szellőztetéséhez, párásodás megszüntetésére, penészesedés megelőzésére.


Megnézem

Mennyezeti csarnok ventilátorok

Alacsony fordulatszámú és csendes üzemű mennyezeti ventilátorok szakaszos vagy folyamatos (akár 24/24 órás) üzemeltetésre. A hozzájuk illesztett szabályzóegységtől függően akár fordított irányú lapátforgással is üzemeltethetőek. Az alkalmazott üzemmódtól függően nyáron javítják a hő- és komfortérzetet, télen egyenletes hőmérsékletet alakíthatnak ki a légrétegek között, ezzel csökkentve a fűtési költségeket.


Megnézem

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)