A Multikomplex Budapest Kft. márkái

Tisztelt Látogató!
 

Köszöntjük Önt oldalunkon, ahol reméljük megtalálja majd az Ön által keresett terméket vagy szolgáltatást, mely cégünk profiljához és az általunk forgalmazott készülékekhez kapcsolódik.
 

MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT – ”a páraelszívók és mosogatótálcák szakértője”.
 

A Páraelszívók és mosogatótálcák szakértője…. 
Mire is alapozzuk ezt a kijelentést kedves vásárlónk, leendő partnerünk?

 

A MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT fő profilja háztartási páraelszívók forgalmazása 1995 óta. Bízunk benne, hogy az általunk kizárólagosan képviselt gyártók összességükben minden igényt kielégítenek, ami a páraelszívókkal kapcsolatban felmerülhet: a legszélesebb méret-, design-, teljesítmény-, szín- és típusválasztékot kínáljuk Önöknek - több mint 1000-féle páraelszívóból és több mint 1000-féle mosogatótálcából!

 

Emellett a cégünk által képviselt gyártók között találhatunk olyanokat is, melyek a beépíthető háztartási gépek, mosogatótálcák, csaptelepek, valamint a háztartási és ipari szellőztető ventilátorok területén kínálnak professzionális megoldásokat minden felhasználó számára. Ezen felül, a széleskörű termékpalettához kapcsolódva, megfelelő szolgáltatásokkal, szaktanácsadással is állunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére. Bemutatótermünk, irodánk és raktárunk központi telephelyünkön: a 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. szám alatt található. Importtermékeink forgalmazását országos partner- és szervizhálózattal bonyolítjuk, melyben a több mint 300 konyhastúdión kívül megtalálhatók a legnagyobb műszaki áruházláncok.


AERAULIQA

 

 -  Az 1960-as években alapított ELTA csoport tagja
 -  Energiatakarékos, hővisszanyerős szellőztetés és egyéb légtechnikai megoldások
    bármely beltéri környezetbe
 -  Saját mérnökcsapat, folyamatos fejlesztés
 -  Időtálló megoldások bármely beltéri környezetbe
 -  ERP irányelvek
 -  Olaszországi tervezés és gyártás
 -  2 vagy 3 év teljeskörű garancia

 

A saját mérnökcsapat által megtervezett ventilátorok kiváló példái a funkcionalitás és a tökéletes forma egyesítésének. Termékeik kiválóan illeszthetők valamennyi beltéri környezetbe. A beltéri levegő megfelelő minőségének biztosítása a legfontosabb szempont az Aerauliqa szellőztető készülékek kialakításánál, amely elengedhetetlen feltétele az egészséges élettér kialakításának napjainkban. A kreativitás és folyamatos műszaki innováció jellemzi a gyár minden lépését. A folyamatos vizsgálatok és fejlesztések tökéletes szellőztető készülékek kialakítását teszik lehetővé. Ennek megfelelően rendszeresen jelennek meg frissítések, újítások a gyár választékában, kiadványaiban az időtálló megoldások érdekében. A szellőztető készülékek gyártására specializálódott, Olaszországban található gyár megfelel a legszigorúbb biztonsági és hatékonysági normáknak. Valamennyi terméken megtalálható a "Safety Test" címke. A gyártás során ezt automatikusan megkapják azok a készülékek, melyek összes ellenőrző paraméternek megfeleltek. Az összes adat elektronikusan rögzítésre kerül, szükség esetén visszakereshető módon. A gyár büszke arra, hogy közvetlen és gyors elérhetőséget biztosít partnerei számára, így egyszerűen hozzáférhető bármilyen jellegű technikai segítség, értékesítés előtt és után egyaránt. A rendeléssekkel kapcsolatos információk bármikor egyeztethetők, szükség esetén módosíthatók.  A gyártó minden partnerének gyors és hatékony segítséget kíván nyújtani, bármilyen kérdésről is legyen szó, versenyképes árak mellett.


VILPE

 

 -  Alapítva: 1975 Finnország
 -  Tetőátvezetések, tetőventilátorok, tetőszellőztetés
 -  Alternatívák az összes tetőfedési módhoz, héjazathoz.
 -  Működés: teljes mértékig vízzáró végeredmény
 -  Harmonizáló kialakítás és színvilág, amely jól megy a tetőfedő anyagokhoz.
 -  Tartósság: 40 év gyártói tapasztalat.
 -  10 év esztétikai garancia, 20 év műszaki garancia, 2+3 év az elektromos alkatrészekre

 

Az 1975-ben alapított SK Tuote Oy (2019-től Vilpe Oy) a szellőző berendezések és különleges tetőkiegészítők gyártásának és fejlesztésének területén a Finnországból, a Balti országokból és Oroszországból álló régióban piacvezető vállalat. Az SK Toute egy megbízható, stabil és céltudatos partner. Termékei VILPE® márkanév alatt váltak ismertté. A VILPE® termékek az otthon és a mindennapok életminőségének javítását szolgálják azzal, hogy friss beltéri levegőt biztosítva csökkentik az egészségre káros hatásokat, kockázatokat, valamint az építmény élettartamát is megnövelik. A VILPE® termékek innovatív és kiváló minőségű termékek, melyek tervezése, gyártása felelősségteljesen, bevizsgált, tesztelt megoldások alkalmazásával történik. A termékek és a gyártási műveletek folyamatos fejlesztése az SK Toute számára központi feladat, hisz a végfelhasználók számára ez jelenti a biztonság és a kényelem hosszú távú biztosítását. A VILPE® márka egyet jelent a biztonságos épülettel és kiváló életminőséggel.

A Vilpe Oy maximálisan elkötelezett mind a termékek, mind pedig a gyártási műveletek minőségét illetően. Az SK Toute vállalatirányítási rendszere ISO 9001:2008 minőségi tanúsítvánnyal, valamint ISO 14001:2004 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezen tanúsítványok is mutatják a VILPE® termékek, a gyártás és az értékesítés folyamatos fejlesztését. A Vilpe Oy minőségbiztosítási rendszerének elsődleges célja a vásárlók igényét kielégítő minőség nyújtása. A környezetközpontú célok között van az energiahatékony termékek és gyártási eljárások kifejlesztése, a gyártás során keletkező hulladékmennyiség csökkentése és az újrahasznosítható anyagok felhasználása. A VILPE® termékek a hosszú évekre szóló megbízható megoldások garanciája.


ELLECI


 -  Alapítva: Olaszország
 -  30 éves tapasztalat
 -  Olszország No 1. mosogatótálca gyártója
 -  80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál
 -  10 év garancia a metaltek és granitek mosogatótálcákra
 -  Egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknál
 -  Minden termék Olaszországban készül
 -  Egyedi fejlesztésű granitek, metaltek mosogatótálcák
 -  Mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez
    minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig
 -  Több mint 1000-féle mosogatótálca

 

Az Elleci több mint 30 éve a köztudatban egy műszaki fogalomként élő, de a vállalat számára a múlt és a jövő közötti válaszhatárt jelentő dologra törekszik, mely nem más, mint a fejlesztés. A reprezentatív jellegű, felső kategóriás projektek teljesítése iránti teljes elköteleződésnek köszönhetően mára az Elleci a „mosogatás piacának azon szakértőjévé vált, amelyik kiemelt figyelmet fordít a konyhai helyiség színeinek harmonikus párosítására”.

Az Elleci TQM (teljes körű minőségbiztosítási rendszert) alkalmaz, egy szervezeti modellt, amelynek alapja „a teljes vállalat fejlesztése a cél elérése érdekében”. A teljes vállalati struktúra szünet nélkül a termék jellemzőinek és a szolgáltatás minőségének tökéletesítésére fókuszál, vagyis mindarra, ami a vásárlónak fontos. Az Elleci a mosogatás ágazatában az olasz kiválóságot képviseli, a hagyományt és az innovációt teljes körűen, tanúsítványokkal igazoltan, 100%-os  „Made in Italy” módon ötvözve.  Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva a gyártási eljárások összes szakaszán túljutva az eredmény színek, anyagok, kiegészítők, egyedi igények, a helyiségek közötti színkombinációk széles választékát nyújtó, kivétel nélkül Olaszországban gyártott termékek. Ennek köszönhetően felső kategóriás minőségi szabványok kerülhettek bevezetésre a különleges vásárlói és piaci követelményeknek való megfelelés érdekében.


CATA

 

 -  Alapítva: 1947 Spanyolország
 -  A világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik
 -  Termékei több mint 80 országban kerülnek forgalomba
 -  CNA csoport vezető márkája – CNA GROUP – CATA, NODOR, APELSON
 -  Nagy teljesítményű konyhai páraelszívók (1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h)

 -  2 vagy 3 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 180-féle páraelszívó és 80-féle beépíthető készülék

 

A Cata Electrodomesticos S.L – melyet 1947 alapítottak, és mára már a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 80 országában kerülnek forgalomba. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból és háztartási szellőztetőventilátorokból, továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépíthető konyhagépek, a mosogatótálcák és csaptelepek is. A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható, valamint kürtős fali modellek, továbbá egyedi kialakítású fali, sziget, mennyezetbe építhető és sarok változatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építészeti stílusokhoz igazodva, nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű - akár 1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h) - készülékek jellemzik a gyár kínálatát.


NODOR by CATA

 

 -  Alapítva: 1947 Spanyolország
 -  A világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik
 -  Termékei több mint 80 országban kerülnek forgalomba
 -  CNA csoport prémium márkája – CNA GROUP – CATA, NODOR, APELSON
 -  Nagy teljesítményű konyhai páraelszívók (1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h)

 -  2 vagy 3 év teljeskörű garancia
 -  Közel 70-féle páraelszívó és 32-féle beépíthető készülék

 

A mára már több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező Spanyol CNA csoport - mely csoportnak tagja a CATA is - célja volt, hogy létrehozzon egy ergonomikus, kiemelkedő esztétikummal rendelkező, és az energiafelhasználásban úttörőnek minősülő PRÉMIUM márkát, ami a NODOR nevet kapta. A megvalósítás során jelentős hangsúlyt kapott a kedvező energiafogyasztás és a felhasznált anyagok újrahasznosításának lehetősége. A NODOR termékeit ezeken felül a megbízhatóság jellemzi. Termékskálájában megtalálhatók a beépíthető készülékeken kívül a fali, sziget, mennyezetbe építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, standard, kihúzható - teleszkópos, külső motoros páraelszívók illetve mosogatók, csaptelepek és borhűtők is. 


FALMEC

 

 -  Alapítva: 1980 Olaszország
 -  Páraelszívó Specialista
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  AISI 304-es rozsdamentes acélból készült elszívók
 -  Egyedi rendszerű páraelszívók gyártása (pl. E.ion, NRS, Circle.Tech)
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 380-féle páraelszívó

 

Az európai páraelszívó gyártásban szintén meghatározó szerepet betöltő FALMEC S.p.A. (alapítva: 1980) kizárólag ezen termékkör gyártására szakosodott, és neves olasz valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások (pl. a világújdonság E-ion rendszerű légtisztítás!), különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó, funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt. A FALMEC - felismerve az egyre növekvő vásárlói igényeket a folyamatosan fejlődő konyhatechnológia területén -megkezdte a legcsendesebb rendszerek gyártását – ezek a külső motoros megoldások, valamint belső motorok esetén az NRS® rendszer, melyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak a vásárlóknak. Legújabb fejlesztése a Circle.Tech rendszerű páraelszívók. A kezdeti tervezéstől a késztermékig minden a Falmec alkotása, ami egy többlépcsős folyamat révén valósul meg, amelyet teljes egészében a Velence közelében található cég székhelyén működtetnek. Termékeik abszolút garanciát nyújtanak a formatervezésre és a felhasznált anyagokra a legjobb olasz gyártási hagyományokkal. A higiénikus, könnyen tisztítható, a korrózióval szemben ellenálló, tesztekkel igazolva az AISI 304 messze a legjobb anyag a tűzhelyek gyártásához. páraelszívó típusok: fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, rusztikus, sarok és külső motoros. 


SIRIUS

 

 -  Alapítva: 1996 Olaszország
 -  Kizárólag páraelszívó gyártására szakosodott
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  AISI 304-es rozsdamentes acélból készült elszívók
 -  Egyedi rendszerű páraelszívók gyártása (pl. S-DD DOWNDRAFT)
 -  5 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 165-féle páraelszívó
 -  A legszélesebb külső motor választék (8-féle) 

 

A SIRIUS S.p.A. (alapítva: 1996) által gyártott páraelszívókban elsősorban a minimalista stílusjegyeket és design elemeket fedezhetik fel, melyek a fém és üveg harmóniáját helyezik előtérbe, mindamellett, hogy a gyár műszaki csúcsteljesítmények sorával jelentkezik, mely párosul a legszigorúbb minőségellenőrzéssel. A páraelszívókat nemcsak különleges formatervezés, hanem egyedi műszaki megoldások - mint BI-POWER Technológia, külső motorok legszélesebb választéka, valamint különleges készülékek, mint a pultba süllyedő vagy a mennyezetbe építhető páraelszívók - is jellemzik. Technikai csapatuk professzionalizmusa és tapasztalata, az ügyfelekkel való együttműködése amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kizárólagos technológiákat és innovatív termékeket valósítsunk meg. páraelszívó típusok: fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, sarok és külső motoros.


KDESIGN

 

 -  Alapítva: 2003 Olaszország
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  Egyedileg pácolható natúr fa szegély
 -  Extra széles elszívók (akár 180 cm szélességben is)
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  Közel 200-féle rusztikus páraelszívó

 

A Kdesign céget 2003-ban alapították Olaszországban, Montelabbate városában. Az eltelt idő alatt sikerült rangos helyet kivívnia az olasz cégek között az iparágban, kihasználva a megszerzett kézműves szintű tudást a fémmegmunkálás terén. A Kdesign mélyen gyökerező hagyományokat visz tovább, ami a filozófiát, a vállalatvezetést és a termelő egységek elhelyezkedését illeti. Mint sok más cég Olaszországnak ezen régiójában, rendelkezik azzal a megkülönböztető újító szellemmel, amely az egyik legérdekesebb és legkreatívabb céggé teszi. A tökéletes megmunkálás, a lágy elegáns vonalak, jól tükröződnek a részletekben. Mi sem lehetne szebb és hangulatosabb, mint a természetes fa adottságait kihasználó konyhabútorok dekoratív kellékei.
A különleges, finom kidolgozású akár kézi faragású fa szegélyek mellett a kürtőtest  festhető  így ez a két elem is látványosabbá és egyedibbé teszi a Kdesign páraelszívókat. Páraelszívó típusok: rusztikus fali, sziget és sarok.


DAVOLINE

 

 -  Alapítva: 1980 Görögorszég
 -  Elsősorban standard és teleszkópos páraelszívók gyártása
 -  Kedvező ár-érték arány
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  16-féle páraelszívó, 1 és 2 motoros változatban is

A görög KLIMATECHNIKI cég (alapítva: 1980) termékeit már 1995 óta nagy sikerrel forgalmazzuk. Választékuk elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatában. Ezen termékek az árérzékeny kategóriában is kitűnő választékot biztosítanak és a kedvező ár ellenére is megfelelnek minden minőségi követelménynek és elvárásnak. Páraelszívó típusok: standard, kihúzható - teleszkópos, fali, sziget.


AIRMEC

 

 -  Alapítva: 2013 Olaszország
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  Kedvező ár-érték arány
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 20-féle páraelszívó

A FALMEC cég által gyártott „gazdaságos” elszívók, megőrizveba cég által képviselt falmec páraelszívókra jellemző magas minőséget.


CASALS

 

 -  Alapítva: 1881 Spanyolország
 -  Ipari ventilátorok szinte minden épületgépészeti célra
 -  Saját kutatólaboratórium
 -  ERP irányelvek
 -  13-féle termékcsoport felhasználási területtől függően
 -  2 év teljeskörű garancia
 -  Közel 7000-féle termék

 

Az 1881-ben alapított Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivel. A spanyol gyár CASALS márkanéven ipari ventilátorok gyártásával foglalkozik. A cég igyekszik alkalmazkodni az építőipar területén végbemenő lendületes változásokhoz. Ennek megfelelően a piaci igényekhez igazodó újítások, saját (UNE10021290 szabvány szerinti) kutatólaboratórium és rendkívül széles választék jellemzi. Ezek segítségével megvalósulhat minden tervezői elvárás kielégítése, melyek a későbbiek során a felhasználók, az Ön megelégedettségét szolgálják majd. Mindezt versenyképes árakkal, rugalmas, a megrendelő igénye szerinti egyedi megoldások támogatásával kívánja segíteni a Casals, valamint annak minden hivatalos képviselete. A kínálatban megtalálható a szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátor, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátor és ezek speciális változatai.


GONAL

 

 -  Alapítva: 1986 Spanyolország
 -  Több mint 30 év gyártói tapasztalat
 -  Komplett integrálható légtechnikai csőrendszerek
 -  Teljes kompatibilitás, könnyű szerelhetőség
 -  Széles idom és elem választék
 -  Hengeres, szögletes, merev és flexibilis idomok
 -  Antisztatikus és antibakteriális rendszerek
 -  Magas légtömörségű rendszerek
 -  Alacsony zajszint
 -  Több mint 370-féle elem

 

Több mint 30 éves gyártói tapasztalattal rendelkező spanyol gyár folyamatos fejlesztésekkel és innovatív megoldásaival meghatározó szerepet vívott ki az európai műanyagfeldolgozás területén. Magyarországon elsősorban a légtechnikai tartozékok széles választékával van jelen, melyek kiválóan alkalmasak szellőztetőventilátorok és konyhai páraelszívók szakszerű bekötésére.


ARDES

 

 -  Alapítva: 1950 Olaszország
 -  Háztartási kisgépek
 -  Olasz formatervezés és minőség
 -  Termékeik egy részét Olaszországban gyártják
 -  2 év teljeskörű garancia
 -  8-féle termékcsoport
 -  Több mint 290-féle termék

 

osmrtnice smrtovnice

Az olasz cég kisháztartási gépek és szépségápolási termékek gyártására szakosodott. Termékei közül legnépszerűbbek az elektromos ágymelegítő takarók, mini camping hűtőszekrények és rovarcsapdák, valamint a Medicura néven forgalmazott otthoni használatra kifejlesztett gyógyászati és szépségápolási termékek, mint például: vérnyomásmérők, arcszaunák, párásítók, inhalátorok és kozmetikai cikkek. Az ARDES termékeit nem csak az élvonalbeli avantgarde design, hanem a folyamatosan ellenőrzött minőség is jellemzi, ezért egyes termékeikre 2 év garanciát biztosítanak, ezzel is jelezve termékeik magas műszaki színvonalát egyre több vásárló elégedettségére. Termékeik egy részét Olaszországban gyártják. Az általunk forgalmazott termékek közül reméljük Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet és bízunk benne, hogy sokáig elégedett lesz a választott készülékkel, annak szolgáltatásaival, mely nemcsak dekoratív kiegészítője lesz az Ön konyhájának, hanem a lehető legjobb funkcionális megoldást is biztosítja majd. Termékcsoportok: expondo konyhai gépek, hősugárzók, nyári ventilátorok, párásítók - páramentesítők, rovarcsapdák, szépségápolás, ipari szeletelők, hűtőt

Kérje kollégánk szakmai segítségét!

06-30/439-8457
06-1/427-0325

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
(Csepel XXI. kerület, a volt Bajáki Ferenc utca)
(Csepel - Posztógyár területén)